Ερντογάν σε πρωθυπουργό Λιβύης: «Για κάθε συμφωνία σας θα πρέπει να έχετε την έγκρισή μου»!

 


Σεπτέμβριος 3, 2021. Ελλάδα.

Λιβύη.

«Ο Ερντογάν τους είπε, είμαι αυτός που σας έσωσε από τον Χαφτάρ και αν δεν ήταν η παρέμβασή μου, θα ήσασταν σήμερα στις φυλακές. Επομένως, απαγορεύεται αυστηρά για εσάς να κάνετε οτιδήποτε ή να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε χώρα ή να συνάψετε οποιεσδήποτε ειδικές συμφωνίες με την Αίγυπτο, τα ΗΑΕ και την Τυνησία, εκτός από την έγκρισή μου και ζητώντας την άδειά μου».

Αυτό γράφει σήμερα, Παρασκευή, ο βουλευτής της Λιβύης Σαάντ Αμγκίμπ, αναφερόμενος πως ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό Αμπντούλχαμίντ Νταμπάιμπα κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία, συνοδευόμενος από έναν αριθμό υπουργών.

Και το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων πρόσθεσε σε ανάρτηση του:

«Μετά την επιστροφή της κυβερνητικής αντιπροσωπείας του Νταμπάιμπα, τι συνέβη;

 Δημόσια και πάνω από το τραπέζι της αρκούδας, δήλωσε την ευθυγράμμιση με τις πολιτοφυλακές και την εχθρότητά του προς το στρατό, απορρίπτει ή αναβάλλει το αίτημα του κοινοβουλίου για λογοδοσία, απειλεί την Τυνησία, ανακοινώνει ένα σχέδιο για να επιστροφή στην κανονικότητα και μιλά για αναπτυξιακά έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν σε βάθος δεκαετιών».

 Ο Σαάντ Αμγκίμπ συνέχισε:

«Μυστικά κάτω από το τραπέζι, γίνονται προετοιμασίες για να προσελκύσουν τον μεγαλύτερο αριθμό νέων και τον μεγαλύτερο αριθμό bloggers που έχουν τις περισσότερες αναγνώσιμες σελίδες στα social media διαθέτοντας μεγάλα ποσά για να τους δελεάσουν και να προβούν σε επιθέσεις κατά του Κοινοβουλίου και επικρίνουν ορισμένους ηγέτες του στρατού, ποδηγετώντας την κοινή γνώμη».

Akhbar Libya24

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr