Αλβανία: Μυστήριο - Ψέματα της αστυνομίας για το θάνατο των 4 Ρώσων τουριστών- δεν πέθαναν από ασφυξία στη σάουνα!


Οκτώβριος 17, 2021. Ελλάδα.

 

Τίρανα.

 

Το μυστήριο των τεσσάρων Ρώσων που πέθαναν στο ξενοδοχείο στο Γκόλεμ βαθαίνει τώρα και λόγω της ψευδούς ανακοίνωσης για το συμβάν από την αλβανική αστυνομία.

Αφού στο επίσημο ανακοινωθέν η κρατική αστυνομία δήλωσε ότι 4 πτώματα βρέθηκαν άψυχα στη σάουνα του ξενοδοχείου, υποστηρίζοντας την υπόθεση του θανάτου από ασφυξία, σήμερα η εισαγγελία της Καβάγια επιβεβαίωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή, δηλαδή ότι τέσσερις Ρώσοι τουρίστες βρέθηκαν νεκροί στην χειμερινή πισίνα του ξενοδοχείου. Τι κρύβεται πίσω από την αναληθή εκδοχή της αστυνομίας, η οποία εδώ και 48 ώρες παραπληροφορεί όχι μόνο τα ΜΜΕ αλλά και την κοινή γνώμη;, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Η Εισαγγελία της Καβάγια διευκρίνισε ότι βρέθηκαν δύο στις ξαπλώστρες της χειμερινής πισίνας, μία  στην άκρη πισίνας με μισό σώμα στο νερό και μία κοντά στη σάουνα.

Τα πτώματα τεσσάρων τουριστών Natalia Burenkova, 58, Sergei Burenkova, 60 ετών και του γαμπρού τους Nikita Belousov, 37 ετών, της κόρης Ekaterina Burenkova, 31 ετών, βρίσκονται στο ιατροδικαστικό νεκροτομείο στα Τίρανα.

Αυτή τη στιγμή λαμβάνονται δείγματα για την ανάλυση της παρουσίας ναρκωτικών, αλκοόλ ή τοξικών ουσιών στο αίμα και αναμένεται προκαταρκτική εξέταση των αιτιών θανάτου στις αρχές της εβδομάδας.

Η ιατροδικαστική θα καθορίσει την αιτία του θανάτου και την ώρα, ενώ στους χώρους όπου βρέθηκαν νεκροί δεν υπάρχει καμία απαγορευμένη ουσία ή σημάδια βίας στο σώμα τους.

Η πισίνα όπου έμειναν είναι η χειμερινή πισίνα και από τις μέχρι τώρα εξετάσεις του νερού της δεν υπάρχει ίχνος δηλητηριώδους ουσίας.

Εν τω μεταξύ, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης δίνουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το σοβαρό περιστατικό όπου λένε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έχει διαγνωστεί με καρκίνο και ότι κανένα από τα μέλη της οικογένειας δεν χρησιμοποιεί αλκοόλ ή ναρκωτικά.  

Shqiptarja.com

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr