«Είναι αυτή η Τουρκία; Η χώρα του Μουσταφά Κεμάλ είναι αυτή;»


Μάρτιος 21, 2023. Ελλάδα.

Μεγάλο σάλο και σοκ δημιούργησε ένα βίντεο από τούρκικο σχολείο όπου δείχνει μια δασκάλα που φοράει μίνι φούστα να διδάσκει στους μαθητές.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης:

«Τη δασκάλα που διδάσκει μαθητές στην τάξη με τη μίνι φούστα της, μοιράστηκε μια ξένη σελίδα στο Instagram με χιλιάδες  ακόλουθους.


»Το βίντεο έσπασε ρεκόρ σε λίγη ώρα, όπως και στην Τουρκία. Το βίντεο, που παρακολουθήθηκε εκατομμύρια φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, απέσπασε περισσότερα από 9 χιλιάδες σχόλια και κοντά στα 150 χιλιάδες likes. Τα σχόλια στο βίντεο που μοιράζονταν με τη σημείωση «Μη χάσετε το μάθημα», το ένα ήταν πιο ενδιαφέρον από το άλλο», όπως σημειώνεται.




 Κάποιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν και αναρωτιούνται:

«Είναι αυτή η Τουρκία; Είναι αυτή η χώρα του Μουσταφά Κεμάλ… υπερβολική ακόμη και για τη Γαλλία...»

Άλλοι σχολιάζουν: «Is This Turkey? for real? Seriously? Is this Turkey real?».

«Η φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ στην κορυφή ❤️ είναι ο λόγος που η Τουρκία δεν είναι σαν το Ιράν. Δεν με νοιάζει τι φόρεμα φοράει ο δάσκαλος, αλλά ένιωσα ότι αυτή η τάξη είναι από μια χώρα της δυτικής Ευρώπης. Χαιρετίζω τον Ατατούρκ που έκανε την Τουρκία δυτική χώρα», σημειώνει ένας άλλος.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr