Αλβανία: Σύμβουλος του Τραμπ επισκέφθηκε τον Μπερίσα- συζήτησαν την επιρροή του Σόρος


Μάρτιος 1, 2023. Ελλάδα.

Τίρανα.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος - DP, Σαλί Μπερίσα, είχε χθες συνάντηση με ακτιβιστές και εκπροσώπους από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής,  τον Δρ. Ο Τζιμ Γκάρλοου και τον Δρ. Ο Τζιμ Τζόνσον συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους.

Μέσω ανάρτησής του στη σελίδα του στο Facebook, ο Μπερίσα έγραψε ότι αντάλλαξε συζητήσεις μαζί τους για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κοσσυφοπέδιο, την επιρροή που έχει επεκτείνει το δίκτυο Σόρος στην Αλβανία, καθώς και το μέγα-σκάνδαλο  Ράμα -McGonigal.

Ποιος είναι όμως ο Αμερικανός συγγραφέας Δρ. Τζιμ Γκάρλοου; 

Αναφερόμενος στα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Δρ. Γκάρλοου είναι συγγραφέας 15 βιβλίων, σχολιαστής, ιστορικός και ακτιβιστής της πίστης και της ελευθερίας που υπηρέτησε ως πάστορας στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Ο Δρ. Τζιμ Γκάρλοου (Jim Garlow) είναι επίσης γνωστός ως πολιτιστικός παρατηρητής και ανώτερος πάστορας της εκκλησίας «Skyline Wesleyan» στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. 

Ακούγεται καθημερινά σε πάνω από 800 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε εθνικό επίπεδο, όπως NBC, ABC, CNN, Fox, MSNBC, CNBC κ.λπ. στον σχολιασμό ενός λεπτού που ονομάζεται «The Garlow Perspective».



Ο Γκάρλοου έχει κάνει σχεδόν 1.100 συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον τύπο - εθνικά και τοπικά - καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων: ιστορικά, θεολογικά, πολιτικά, θρησκευτική ελευθερία, θέματα γάμου και οικογένειας και πολιτιστικές τάσεις.  

Από το 2011, ο Γκάρλοου υπηρέτησε ως Εθνικός Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας του Άμβωνα, η οποία ηγείται της Κυριακής της Ελευθερίας από τον Άμβωνα—ένα κίνημα που περιλαμβάνει πάστορες σε όλη την Αμερική μαζί με υποστηρικτές που επικεντρώνονται σε ζητήματα θρησκευτικής ελευθερίας.

Ο Δρ. Γκάρλοου είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Well Versed», που μεταφράστηκε πρόσφατα στα αλβανικά.

Έχει γράψει πολλά βιβλία, συμπεριλαμβανομένων των μπεστ σέλερ των New York Times Cracking Da Vinci's Code και The Blood Covenant.

Υπήρξε επίσης μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Trust του πρώην Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, και παραμένει ένας από τους σημαντικούς και ένθερμους υποστηρικτές της αμερικανικής δεξιάς.

Ο Τζιμ ήταν παντρεμένος με την αείμνηστη σύζυγό του, Κάρολ Γκάρλοου για 42 χρόνια πριν από το θάνατό της. Το 2014 παντρεύτηκε τη Ρόζμαρι Σίντλερ. 

 Politiko.al

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr