Οι «κολλητοί» του Ερντογάν από Λιβύη και Αζερμπαϊτζάν στην έκθεση «Teknofest 2023»


Απρίλιος 29, 2023. Ελλάδα.

Λιβύη.

Ο πρωθυπουργός με έδρα την Τρίπολη Αμπντούλ Χαμίντ αλ Ντμπέιμπε συμμετείχε σήμερα, Σάββατο, στην Κωνσταντινούπολη, στις δραστηριότητες της έβδομης έκθεσης «Teknofest 2023», παρουσία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ, γράφει λιβυκό δημοσίευμα.

 

Στην ομιλία του, ο αλ Ντμπέιμπε τόνισε την ιστορική σχέση μεταξύ του λιβυκού και του τουρκικού λαού, εξήρε τις ιστορικές σχέσεις των δύο χωρών και τη μεγάλη συνεργασία στον τομέα των αμυντικών βιομηχανιών.

 

Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε επίσης την ευτυχία του με τη συμμετοχή του Ντμπέιμπε και του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν σε αυτή την εξειδικευμένη έκθεση και την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση, επαινώντας τις διακεκριμένες σχέσεις με τη Λιβύη.

Ο Ερντογάν, ο Αλ Ντμπέιμπε και ο Αλίεφ τίμησαν τους εξαιρετικούς μαθητές από τις τουρκικές επαρχίες στον τομέα των επιστημών του διαστήματος και της αεροπορίας.

 Η έβδομη συνεδρία της έκθεσης  Teknofest πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική και διαστημική έκθεση στην Τουρκία και η δεύτερη στον κόσμο, όπως σημειώνεται. 


Bu meydanda 40 yıllık mücadelemizin zafer muştusunu görüyorum. Teşekkürler gençler! #TEKNOFEST2023 🇹🇷
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα


--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr