Βούλγαρος καθηγητής: «Μια μέρα οι προβοκάτορες του Σόρος θα εκδιωχθούν όπως οι Γκιουλενιστές στην Τουρκία»





Οκτώβριος 25, 2016.


Ο Βούλγαρος καθηγητής Μποζιντάρ Ντιμιτρόφ αναφερόμενος  σε πολιτικές ομάδες που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα, οι οποίες εμποδίζουν την ανάπτυξή της  και προτρέπουν συνεχώς στην αλλαγή της νοοτροπίας των Βουλγάρωνπροκαλώντας με συνθήματα όπως «η Αμερική για τη Βουλγαρία» επεσήμανε ότι χρηματοδοτούνται  από τα ιδρύματα (΄Open Society') του Αμερικανού προπαγανδιστή Τζορτζ Σόρος.




«Σκοπός τους, αυτών των ‘Σορο-ειδών’[соросоиди] είναι να καταστρέψουν την εθνική ταυτότητα των Βουλγάρων- και το έχουν ως κύριο μέλημα. 

Δεύτερον, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι επιδιώκουν να πλουτίσουν  από τον κρατικό προϋπολογισμό και τον βουλγαρικό λαό και κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να σταματήσουν την ανάπτυξη της Βουλγαρίας σε ορισμένους τομείς- ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία.



»Είμαι πεπεισμένος ότι μια μέρα- και αυτή δεν είναι πολύ μακριά, τα Σορο-ειδή αυτά,  θα υποστούν διώξεις στη Βουλγαρία, με νομικά στοιχεία, κατά τον ίδιο  τρόπο που τώρα κυνηγούν του Γκουλενιστές στην Τουρκία», είπε ο καθηγητής σε συνέντευξή του βουλγαρικό πρακτορείο ‘Μπλίτζ’.


Η Βουλγαρία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο για την εκλογή του προέδρου της χώρας.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr