Απάντηση κόμματος Αλβανοτσάμηδων στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας




Το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων ζητάει από την αλβανική κυβέρνηση να κόψει κάθε σχέσεη με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας


Δεκέμβριος 2, 2016. 18:35

Τίρανα.

Το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων της «Δικαιοσύνης, Ένταξης και Ενότητας»- PDIU, απάντησε  στις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, σημειώνοντας ότι όταν οι υπουργοί Άμυνας κάνουν εξωτερική πολιτική με στρατιωτικές ασκήσεις κοντά στα σύνορα των γειτόνων, το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.




Σύμφωνα με το PDIU, ο Έλληνας υπουργός είναι γνωστός για τις αντισημιτικές και αντιευρωπαϊκές θέσεις του και παρακινεί την Αλβανία να αναλάβει δράση.



« Η Αλβανία πρέπει να κόψει κάθε σχέση με τον υπουργό, ο οποίος δεν καταλαβαίνει ότι είμαστε, πλέον, μέλη του ΝΑΤΟ, όπως και η Ελλάδα,  και η γλώσσα του εκφοβισμού δεν έχει καμία θέση.
»Χθες, ο  υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, αφού διοργάνωσε στρατιωτικές ασκήσεις με τον ελληνικό στρατό στα ελληνο-αλβανικά σύνορα, μιας χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, προέβη και σε φραστικές επιθέσεις κατά της Αλβανίας και άλλων χωρών – μελών της Συμμαχίας», σημειώνει η ανακοίνωση του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων.



Συνεχίζει:


«Θέλουμε να πούμε στον αντισημίτη και αντι-ευρωπαϊστή υπουργό, ότι η κοινότητα των Τσάμηδων δεν μπορεί να  συνδεθεί σήμερα, σε μια εποχή ελευθερίας, με τον ναζισμό.



Οι Έλληνες, πραγματικοί ιστορικοί, μπορούν να διαβάσουν τις αμερικανικές πηγές που επιβεβαιώνουν ότι η αποτυχία των Αλβανο-τσάμηδων να συνεργασθούν με τους Ιταλούς εισβολείς, έφερε την αποτυχία τους στην Ελλάδα.



Αλλά, ο Καμμένος, φορώντας τη στρατιωτική στολή, διαβάζει μόνο την ιστορία που έγραψε ο Ζέρβας με το αίμα χιλιάδων γυναικών, παιδιών και γερόντων τσάμηδων», καταλήγει η ανακοίνωση των Αλβανο – τσάμηδων.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr