Αλβανοί φασίστες καλούν τους πολίτες να εμποδίσουν εκταφές Ελλήνων στρατιωτών





Ιανουάριος 18, 2018. 21:33

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία κάλεσε όλους τους Αλβανούς στην Κορυτσά, στο Αργυρόκαστρο, στην Πρεμετή και γενικότερα σε όλη την Αλβανία,  με οποιοδήποτε τίμημα και χωρίς αδειοδότηση να μην συμμετέχουν σε εκσκαφές παράνομες και  αντεθνικές στις τρεις προαναφερθείσες πόλεις  και στα περίχωρά τους.



Αυτές τις ημέρες- από αύριο  σε  αυτές  τις πόλεις θα γίνουν εκταφές, τάχα, των Ελλήνων στρατιωτών, γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το αλβανικό αυτό Κίνημα,  αναφέρει ως ‘φανταστικές’ αυτές τις εκταφές στο αλβανικό έδαφος, «αφού κανένας Έλληνας στρατιώτης δεν ήρθε στο αλβανικό έδαφος και έτσι δεν υπάρχουν οστά Ελλήνων στην αλβανική επικράτεια».

Και συνεχίζει:
«Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία καλεί όλους τους Αλβανούς στην Κορυτσά, το Αργυρόκαστρο, την Πρεμετή να σταματήσουν τις παράνομες εκταφές»

«Καλούμε τις δομές του κράτους της Δημοκρατίας της Αλβανίας να είναι προσεκτικές.
Καλούμε όλους τους Αλβανούς και στις τρεις αναφερθείσες πόλεις να μην λαμβάνουν χρήματα από τον Ελληνικό Οργανισμό που έφθασε αυτές τις ημέρες στην Αλβανία.»


«Και πάλι λέμε ότι εάν γίνει το αντίθετο, θα τιμωρηθούν από τον αλβανικό λαό».


«Τέλος, καλούμε όλους τους πατριώτες στο Νότο σε αυτές τις πόλεις αλλά και πέρα από αυτές,  να είναι προσεκτικοί, να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, να κρατούν τα αυτιά τους να ακούνε (αυτούς από το ελληνικό κράτος, αλλά και τους σφετεριστές του κράτους μας που τους στηρίζουν από μέσα) αυτοί οι σφετεριστές που έκαψαν ηλικιωμένους και μωρά και έγκυες στην τσαμουριά δεν θα γίνουν δεκτοί ποτέ στην αλβανική γη. Ακόμη και εάν  γίνουν οι τάφοι, μια μέρα θα τους αφανίσουμε.

Ταχίρ Βέλιου, επικεφαλής του Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας


( Στοιχεία από njekomb.com)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr