Βελιγράδι: Η πιο όμορφη Ελληνίδα είναι …Σερβίδα…!






Βελιγράδι, 20 Ιουνίου 2010

Η Άννα Πρέλεβιτς στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2010, το πιο όμορφο κορίτσι στην Ελλάδα. Είναι εγγονή του θρυλικού Σέρβου τραγουδιστή Τζόρτζε Μαριάνοβιτς και κόρη του μπασκεμπολίστα Μπρανισλάβ Πρέλεβιτς.

Η Άννα κέρδισε τον τίτλο της «Στάρ 2010» σε διαγωνισμό που συμμετείχαν 300 καλλονές και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, στο Λας Βέγκας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Μαριάνοβιτς δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανος για την εικοσάχρονη εγγονή του.

Η Άννα γεννήθηκε στο Βελιγράδι αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την Άννα. Χαρήκαμε για τη νίκη της και γλεντήσαμε γι’ αυτό μέχρι το πρωί. Εγώ το έλεγα ότι είναι πανέμορφη και όλοι μου λέγαν ότι το λέω επειδή είναι εγγονή μου, τώρα επιβεβαιώθηκα» δήλωσε ο παππούς της από το Βελιγράδι.

Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε σε όλα τα σερβικά μέσα ενημέρωσης καθώς και στη σκοπιανή εφημερίδα «Βέτσερ», η οποία μάλιστα σημειώνει ότι «παρόλο που η Άννα δεν ήταν ελληνίδα, δεν πολεμήθηκε γι’ αυτό από την επιτροπή, άλλωστε και ο πατέρας της ήταν δημοφιλής όταν έπαιζε με την ομάδα του ΠΑΟΚ».

Η μητέρα της εξέφρασε την έκπληξή της για την εκλογή της και δήλωσε ότι «η Άννα επιθυμεί να εργαστεί στα μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας της Ελλάδας, ενώ η πασαρέλα έχει δευτερεύουσα σημασία. Μεγάλωσε στην Ελλάδα και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα με την σερβική καταγωγή της»

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος