Jennifer Lopez: Στη μαύρη λίστα των Ελληνοκυπρίων


Ιούλιος 6, 2010

«Η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez μπήκε στον κατάλογο των εχθρών των Ελληνοκυπρίων, αφού συμφώνησε να παραστεί ως ειδική προσκεκλημένη στα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου στο κατεχόμενο από του Τούρκος τμήμα της Κύπρου, αφού τα εγκαίνια συνδυάζονται με την 36η επέτειο της τουρκικής εισβολής στο βόρειο τμήμα του νησιού».

Τα παραπάνω δημοσιεύει τη κουτσομπολίστικο σκοπιανό κανάλι ‘ον νετ’.

Το πριμοδοτημένο πολυτελές συγκρότημα «Kratos», που κόστισε 220 εκατ.δολάρια και βρίσκεται στην Κυρήνεια, στο βόρειο μέρος του νησιού, ανακοίνωσε με υπερηφάνεια, ότι τα εγκαίνια του μεγαλύτερου ξενοδοχείου του νησιού θα γίνουν με την παρουσία της τραγουδίστριας Jennifer Lopez.
«Οι Κύπριοι, ιδιαίτερα το γυναικείο κομμάτι του πληθυσμού, εξεπλάγη συγκλονισμένο από την είδηση, ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα παραστεί στα εγκαίνια του τουρκικού ξενοδοχείου στα κατεχόμενα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Δικτύου Δράσης Κυπρίων ΗΠΑ.

Στις 20 Ιουλίου του 1974 τα τουρκικά στρατεύματα κατέλαβαν ένα μέρος του νησιού και διαιρέθηκε στα δύο. Το κατεχόμενο τμήμα δεν αναγνωρίστηκε  από τα Ηνωμένα Έθνη. Η διαφορά δεν έχει επιλυθεί μέχρι σήμερα και η Κύπρος θεωρείται ως ένα πολιτικό ναρκοπέδιο όπου κανείς δεν θέλει να πατήσει, σημειώνει το δημοσίευμα.

Οι Έλληνες της Κύπρου είναι εναντιωμένοι με την απόφαση αυτοί:

«Η Τουρκία κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει υποστήριξη ανθρώπων σαν κι εσάς για να προωθήσει τις πολιτικές φιλοδοξίες της και τους στόχους της. Το φιλανθρωπικό σας έργο και η υπόστασή σας δεν σας επιτρέπουν να δώσετε αξιοπιστία στους βιαστές και κλέφτες Τούρκους κατακτητές, οι οποίοι κατέχουν τις περιουσίες μας», τονίζουν οι έλληνες της Κύπρου προς τη διάσημη τραγουδίστρια.

Απογοητευμένοι οι Έλληνες, έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές για να διαμαρτυρηθούν στην επίσκεψη της Jennifer Lopez στα κατεχόμενα.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος