Βουλγαρία: Φθηνό αλκοόλ και διαθέσιμα κορίτσιαΣεπτέμβριος 1, 2010.

«Ήλιος, σέξ και αλκοόλ, όλα στο ελάχιστο κόστος», γράφει η βουλγαρική εφημερίδα «СЕГА ».

Τα θέρετρα της βουλγαρικής ακτής, στη Μαύρη Θάλασσα, έχουν πραγματικά μεγάλη άνθιση.

Ίσως, όμως οι ‘χύμα’ αλκοολικές γιορτές και το αχαλινωτο σεξ, βλάψουν τον τουρισμό της χώρα, γράφει η «СЕГА », το οποίο μάλιστα αναφέρει και η Radio Deutsche Welle.

Το σύνθημα στο βουλγαρικό θέρετρο το Synny Beach (σ.σ. πόσα τέτοια υπάρχουν στο κόσμο…) έχει σύνθημα ‘Σεξ στην άμμο» και κάθε βράδυ νεαροί τουρίστες οργώνουν πραγματικά την παραλία μέχρι το ξημέρωμα…

Οι νέοι άνδρες θα βρουν εδώ ότι τους χρειάζεται: φθηνές γυναίκες και πάμφθηνο αλκοόλ. Και το τελευταίο είναι αμφίβολης ποιότητας και κοστίζει μόνον ένα ευρώ!

Αλλά, ποιος να πιει ουίσκι; Όλοι προτιμούν τα σφηνάκια, δεν λείπουν βέβαια και τα ναρκωτικά. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο οι νέοι που ξενυχτούν σε αυτές τις παραλίες το πρωί να ξυπνούν στις τοπικές κλινικές…

Πρότυπο η Ελλάδα

Γιατί , λοιπόν, να υστερήσει η Βουλγαρία; Όταν στη γειτονική χώρα το 10% του ΑΕΠ ‘βγαίνει’ από τους τουρίστες που αναζητούν να γα…κάνουν σεξ και να πιουν μέχρι σκασμού;

«Το οκτώ χιλιομέτρων θέρετρο Synny Beach είναι τόπος εξιλέωσης του τουριστικού αλκοόλ. Αυτήν την εποχή τα πάντα είναι τίγκα. Και το προσωπικό των ξενοδοχείων σφίγγει τα δόντια προκειμένου να ανεχτεί τις ιδιοτροπίες των πλούσιων τουριστών».

Αυτός, λοιπόν, είναι ο τουρισμός; Αλκοόλ, γαμ.. και ναρκωτικά;

« Όλα αυτά δεν είναι καλά για την εικόνα που σχηματίζεται για τη Βουλγαρία που θυμίζει μια ζούγκλα. Ομαδικός τουρισμός με ναρκωτικά, με σεξ, με αλκοόλ.

Ο αναπληρωτής Βούλγαρος Υπουργός Οικονομίας, Ίβο Μαρίνοφ θα τονίσει : «Δεν είναι αυτή η Βουλγαρία. Η χώρα προσφέρει πολιτιστικό τουρισμό, αρχαιολογικό τουρισμό, ιαματικό τουρισμό, έχουμε τα πρόσφατα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στη Σωζόπολη που μπορεί να γίνει μια νέα Ιερουσαλήμ από τους προσκυνητές».

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος