Η ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ της εφημερίδας "ΣΤΟΧΟΣ"

ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"


Από την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν συννενοήσεως με τους αρμόδιους, είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας ότι λόγο της αργίας των Φώτων -που πέφτουν Πέμπτη- η εφημερίδα μας θα κυκλοφορήσει από Τετάρτη πρωί. Το ίδιο πράξαμε και από το stoxos.gr με επαναλαμβανόμενες καταχωρήσεις που ξεκίνησαν από την Δευτέρα και αποκορύφωμα την αποκάλυψη του πρωτοσέλιδου και της θεματολογίας που έγινε την Τρίτη το βράδυ, όπως είθιστε, μια μέρα πριν την κυκλοφορία της. Άλλωστε η Τετάρτη 5 Ιανουαρίου είναι εκτυπωμένη στην πρωμετοπίδα της εφημερίδας μας ως αδιάψευτος μάρτυρας των δικών μας ενεργειών που συνοδεύονται καταλυτικά από συγκεκριμένα παραστατικά της διακίνησης της.

Λόγοι που δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν, αλλά τελικά μας αφορούν, στάθηκαν ικανοί να ματαιωθεί η σημερινή προγραμματισμένη διανομή του "ΣΤΟΧΟΥ", χωρίς κανείς να μας ενημερώσει. Την ματαίωση της διανομής πληροφορηθήκαμε από αναγνώστες μας οι οποίοι όπως ήταν λογικό προσέρχονταν μαζικά στα σημεία διάθεσης εφημερίδων σε όλη την Ελλάδα, χωρίς αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα όμως τελικό και μάλιστα αυταπόδεικτο, είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ της κυκλοφορίας της εφημερίδας μας, μιας κυκλοφορίας που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι τελεί υπό Συνταγματική προστασία. Ίσως στην παρούσα στιγμή δεν έχει τόσο σημασία αν οι λόγοι αυτής της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗΣ βρίσκονται στο μυαλό ενός τελευταίου υπάλληλου μεγαλοεργολάβου ή μιας συνομιλίτριας της "17 Νοέμβρη". Αλλά κι αυτό θα διερευνηθεί. Για εμάς σημασία και μάλιστα ουσιαστική έχει ότι ο "ΣΤΟΧΟΣ" δεν βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, αναρτημένος στα περίπτερα όπως είχαμε ανακοινώσει, χωρίς να φταίμε, καθιστώντας μας αναξιόπιστους στη συντριπτική πλειοψηφία του αναγνωστικού μας κοινού το οποίο δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ή να ενημερωθεί από το διαδίκτυο.

Ταυτόχρονα, αισθανόμαστε την ανάγκη να συνοδεύσουμε την παρούσα δημόσια καταγγελία με το εξής -ρητορικό για πολλούς- ερώτημα το οποίο οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα. Πότε κατά το πρόσφατο παρελθόν υπήρξε ανάλογη αντιμετώπιση και παρακώλυση της κυκλοφορίας καθημερινής, εβδομαδιαίας ή μηνιαίας εφημερίδας; Η απάντηση είναι τόσο εύκολη όσο εύκολα αποφάσισαν κάποιοι σήμερα να παραμείνει ο "Στόχος" στις αποθήκες τους.

Μην περιμένετε από εμάς να καταλήξουμε με τυποποιημένες εκφράσεις του τύπου "επιφυλασόμεθα για κάθε νόμιμο διακαίωμας μας" αφού τα χιλιάδες ευρώ που θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε σε αστικά δικαστήρια δεν ήταν ούτε θα είναι ποτέ ο σκοπός μας. Κι αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα.

Θα βρούμε 1002 άλλους τρόπους να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας, που είναι συμφέροντα του Αγώνα μας και μόνο.


Για την εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ"

ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Υ.Γ. 1) Το γεγονός ότι τελικά ο "Στόχος" θα κυκλοφορήσει αύριο το πρωϊ, δεν κατανοούμε γιατί θα πρέπει να μας ικανοποιεί...

Υ.Γ. 2) Σε λίγη ώρα θα αναρτήσουμε ξανά του λόγους για τους οποίους ο "Στόχος" έχει αυτή την αντιμετώπιση.

http://www.stoxos.gr/2011/01/blog-post_1555.html

http://www.stoxos.gr/