Μπουργκάς: Επίθεση Βούλγαρων Εθνικιστών σε Γιεχωβάδες (βίντεο)Βούλγαροι εθνικιστές του κόμματος BMRO εφορμούν στον 'Οίκο Προσευχής' των Γιεχωβάδων στο Μπουργκάς
Απρίλιος  18, 2011.

«Αυτό που συνέβη στο Μπουργκάς είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Υπάρχουν και πιο επιθετικές πράξεις. Πρόκειται για μια δράση που για αυτήν το κράτος δεν κάνει τίποτε εναντίον τους», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος BMRO, Κοσταντίν Κοσταντίνοφ, σχετικά με την χθεσινή επίθεση ακτιβιστών του κόμματος BMRO εναντίον οπαδών της αίρεσης «Μάρτυρες του Ιεχωβά», στο  Οικία της Προσευχής για τους Γιεχωβάδες στην βουλγαρική πόλη Μπουργκάς.


«Τέτοιες έντονες εκστρατείες από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά συμβαίνουν για πολλά χρόνια, λίγο πριν από το Πάσχα. Σε όλη την πόλη γεμίσανε αφίσες με προσκλήσεις του τύπου «Ελάτε να γιορτάσουμε την επέτειο του θανάτου του μεγαλύτερου ανθρώπου» έγραφαν.
"Ο Χριστός δεν είναι άνθρωπος αλλά Θεάνθρωπος, υιός του Θεού. Ήταν προσβλητικό και προκλητικό για εμάς», σχολίασε ο Κοσταντίνοφ.

Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο για το οποίο η Επιτροπή του Ελσίνκι της Βουλγαρίας χαρακτηρίζει  ως εξής: «Στην πόλη  Burgas έγινε μια βάναυση πράξη θρησκευτικού μίσους».

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στην διεύθυνση: http://vodpod.com/watch/6412256--

--
«Зам.-председателят на ВМРО: Това, което се случи в Бургас е нормално (видео»
Дневник, България, 18.4.2011.