Κανάλ 5: «Οι οπαδοί του Ηρακλή Θεσσαλονίκης πάλι με σημαίες μας»

"Αν το πρόβλημα είναι ο Ηρακλής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε να φύγουν  και να πάνε στα Σκόπια"
(η φωτό της σκοπιανής τηλεόρασης είναι από την περυσινή διαμαρτυρία)

Μάιος 5, 2011.
Η σκοπιανή σημαία ανέμιζε και πάλι στα χέρια των οπαδών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, αναφέρει η σκοπιανή τηλεόραση 'Κανάλ 5' και θα συνεχίσει: 


Η ποδοσφαιρική ομάδα αντιμετωπίζει ένα πρόστιμο και υποβιβασμό. Χθες οι υποστηρικτές της ομάδας βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Περίπου 5.000 οπαδοί διαλήλωσαν στους δρόμους, παροτρύνοντας την ελληνική ομάδα να εγγραφεί στο Σκοπιανό Κύπελλο.

«Αν το πρόβλημα είναι ο Ηρακλής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε να φύγουν  και να πάνε στα Σκόπια. Τουλάχιστον εκεί δεν θα παρατηρείται  το φαινόμενο,  των οπαδών του συλλόγου αυτού της Θεσσαλονίκης, όπως τώρα,  στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης», αναφέρει η σκοπιανή τηλεόραση επικαλούμενη έναν διαδηλωτή.

Ο Ηρακλής και τον Ιούνιο του περασμένου έτους είχε αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα. Στη συνέχεια είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες της διαμαρτυρίας τους προς το ελληνικό κοινό με τα ίδια συνθήματα και με τις  σκοπιανές σημαίες.

‘Ένας από τους οπαδούς είχε δηλώσει δημόσια ότι αν δεν βρεθεί λύση,  θα στείλει ένα αίτημα προς την ΓΓΑ για τον Ηρακλή, να ανταγωνίζεται στο Σκοπιανό Κύπελλο».
--
«Навивачите на солунски Ираклис повторно со македонски знамиња»
Канал 5 Телевизија