«Ο πρώην πρόεδρος των Σκοπίων, Τραϊκόφσκι, δολοφονήθηκε!»



Φεβρουάριος 22, 2012.

Σκόπια.

Ο δικηγόρος  Ιγνάτι Παντσέφσκι, που ανέλαβε την υπόθεση μιας οικογένειας από τους πρώην  συνεργάτες του Σκοπιανού προέδρου Μπόρις Τραϊκόφσκι, όπως αναφέρεται στην πύλη «МДК», ισχυρίζεται ότι οι επιβάτες του ‘Kinger’,  δεν σκοτώθηκαν από το αεροπορικό ατύχημα,  αλλά δολοφονήθηκαν βάναυσα, και έχει στοιχεία για την υπόθεση αυτή…


Ο Παντσέφσκι, κατέχει ο ίδιος, πιστοποιητικά/ντοκουμέντα, που χτίζουν το επιχείρημα ότι δολοφονήθηκε ο πρώην πρόεδρος των Σκοπίων.
Υπενθυμίζεται ότι η συντριβή συνέβη κοντά στην πόλη Μοστάρ, στις 26 Φεβρουαρίου 2004 και εκτός από το Σκοπιανό πρόεδρο, Μπόρις Τραϊκόφσκι, σκοτώθηκαν έξι συνεργάτες του και οι δύο πιλότοι.

Ο Σκοπιανός δικηγόρος έχει σαφείς αποδείξεις – όπως γράφει το δημοσίευμα- ότι μετά την πρόσκρουση του αεροπλάνου στο έδαφος οι περισσότεροι «νεκροί» επιβάτες,  ήταν ακόμη ζωντανοί.

Αυτό τεκμηριώνεται  από ένα τραυματισμένο που μίλησε μετά μισή ώρα από το ατύχημα με την οικογένειά του, σύμφωνα με έγγραφο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Ο σκοπιανός δικηγόρος διατείνεται ότι ο πρόεδρος των Σκοπίων, δολοφονήθηκε από τους υφιστάμενούς του.

Άλλο ένα στοιχείο το οποίο παρουσιάζει είναι, δορυφορικές λήψεις της σκηνής του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν  έρθουν τα σωστικά συνεργεία είχε πάει στην περιοχή στρατιωτικό ελικόπτερο, το οποίο έφυγε πριν έρθουν τα σωστικά συνεργεία.

Σύμφωνα με τον  Παντσέφσκι, όσοι επέζησαν από το δυστύχημα πυροβολήθηκαν και κατόπιν οι δολοφόνοι έριξαν  βόμβα ναπάλμ.

Ο σκοπιανός δικηγόρος, δήλωσε, ότι γνωρίζει τα κίνητρα της δολοφονίας καθώς και τους δράστες. Είπε ότι η εξάλειψη του Τραϊκόφσκι ήταν επωφελής για «ορισμένες πολιτικές και κρατικές δομές».
--


информация от Агенция "КРОСС"