Οι τούρκικες μυστικές υπηρεσίες - MİT αποκτούν σκάφος υποκλοπών



Οκτώβριος 20, 2012.

«Η τουρκικές μυστικές υπηρεσίες – MİT  ζήτησαν από τη Γραμματεία Αμυντικής Βιομηχανίας να εξοπλίσουν ένα πλοίο  με συσκευές παρακολούθησης και υποκλοπής»


Μετά την πτώση του τούρκικου πολεμικού αεροσκάφους από τη Συρία και την έναρξη της κρίσης,  η τούρκικες μυστικές υπηρεσίες- MİT   , έκαναν ένα σημαντικό βήμα, θα αγοράσουν ένα σκάφος για να είναι σε θέση να κάνουν υποκλοπές από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος αυτό θα εμπλουτιστεί με συσκευές που δίνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης (ηλεκτρονικής και ακουστικής). Οι συσκευές που θα εγκατασταθούν θα μπορούν να υποκλέπτουν πληροφορίες τόσο από τη ξηρά όσο και από τη θάλασσα.

Είναι παραδεκτό, ότι στο πίσω μέρος των νησιών καθώς και σε υπόλοιπα τμήματα δεν υπάρχει ικανή καταγραφή και παρεμποδίζονται  οι δραστηριότητες των υπηρεσιών πληροφοριών.

Η MİT  για την απόδοση των υπηρεσιών πληροφοριών στη θάλασσα, ειδικά στα Στενά της Κωνσταντινούπολης, θα τοποθετήσει ειδικές συσκευές σε διάφορα μέρη της επικράτειας.

Όλα αυτά τα συστήματα πρέπει να είναι συνδεδεμένα  για παροχή πληροφοριών με το πλοίο.

Μάλιστα, η MİT   με τον κωδικό «Έκτακτη Ανάγκη» κατέθεσε μια τροπολογία του νόμου για το Ταμείο Στήριξης της Βιομηχανικής Άμυνας,  προκειμένου  η Γραμματεία Αμυντικής Βιομηχανίας να προβεί στις απαραίτητες αγορές.

Το εν λόγω πλοίο θα έχει τη μορφή του πολεμικού πλοίου αλλά στην ουσία θα είναι ένα πλοίο με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr