Ρώσος βουλευτής έβγαλε όπλο στο Κοινοβούλιο



Νοέμβριος 21, 2012.

Μόσχα.

 Ο βουλευτής του «Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας» για να φοβίσει τους συναδέλφους του, στη διάρκεια μιας ομιλίας του,  στο βήμα της Κρατικής Δούμας (Κάτω βουλή του ρωσικού Κοινοβουλίου) έβγαλε ένα όπλο.


Ο Ρομάν Χουντιάκοφ αφιέρωσε την ομιλία του στο δικαίωμα των πολιτών να κατέχουν όπλα. Προέτρεψε τους Ρώσους νομοθέτες να υιοθετήσουν το νόμο περί κατοχής όπλων και τόνισε ότι αυτό όχι μόνον θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των Ρώσων στην ασφάλειά τους, αλλά αναπόφευκτα θα μειώσει τον αριθμό των σοβαρών εγκλημάτων στη χώρα, όπως μετέδωσε η «Ηχώ  της Μόσχας»/ Эхо Москвы.

«Δεν θα είναι μεγάλα όπλα και θα μπορεί ο καθένας να έχει μαζί του, ακόμη και μέσα στις τσάντες των γυναικών», υποστήριξε ο βουλευτής και εκείνη τη στιγμή έβγαλε από την τσέπη του ένα πιστόλι. Αργότερα διευκρίνισε ότι ήταν ένα ψεύτικο όπλο, αλλά το αστείο του δεν εκτιμήθηκε, έτσι, από τους υπόλοιπους βουλευτές, αφού επικράτησε αναστάτωση. Ακόμη,  και ο ίδιος ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, Σεργκέι Ναρούσκιν,  τρόμαξε τόσο που  δεν κατάφερε να πει το όνομα του επόμενου ομιλητή.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr