«Με φυλλάδια εξηγούν τους μετανάστες στην Ελλάδα πως θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»



«Είναι γραμμένα σε 13 γλώσσες»

Νοέμβριος 21, 2012.

Σκόπια.

«Με ειδικά φυλλάδια ενημερώνουν τους μετανάστες οι αρχές στην Ελλάδα για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους», γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα και συνεχίζει:


Το έργο της ελληνικής αστυνομίας γίνεται με οδηγίες του υπουργείου  Προστασίας του και απευθύνεται προς τους πολίτες των χωρών που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα φυλλάδια έχουν μεταφραστεί σε 13 γλώσσες και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται, αλβανικά, κινεζικά, αραβικά, κουρδικά, Φαρσί, Ουρντού, Νταρί. Έχουν εκδοθεί ενάμισι εκατομμύρια αντίτυπα. Από τα φυλλάδια αυτά μπορούν οι αλλοδαποί να λάβουν πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή επιστροφή στην πατρίδα τους χωρίς να πληρώσουν εισιτήρια.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα επαναπατρισμού των αλλοδαπών δίνεται επίσης από έναν ειδικό τμήμα του αρχηγείου της αστυνομίας στην Αθήνα, το οποίο ενημερώνει τις οργανώσεις και ενώσεις των μεταναστών στην Ελλάδα καθώς και τις διπλωματικές αποστολές των χωρών αυτών.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr