Παλαιστίνιοι: η 3η Ιντιφάντα έχει ξεκινήσει




Δεκέμβριος 16, 2012.

Βίντεο που δημοσίευσε μία νεοσύστατη ομάδα Παλαιστινίων με επικεφαλής μέλη της Χαμάς, της Φατάχ, του Ισλαμικού Τζιχάντ και του Λαϊκου Μετώπου, ισχυρίζεται ότι θα παλέψει για να ανακτήσει όλα τα παλαιστινιακά εδάφη- από τις ακτές της θάλασσας μέχρι το ποτάμι.


Οι Παλαιστίνιοι από τη Δυτική Όχθη της πόλης της Χεβρώνας στο βίντεό τους κηρύσσουν την ίδρυση της «Εθνικής Ένωσης Ταγμάτων», η οποία θα διευθύνεται από τα μέλη της των προσημειωμένων ομάδων έχοντας ως σκοπό την εδραίωση της πάλης ενάντια στο Ισραήλ.

Στο βίντεο-κλιπ οι εκπρόσωποι των οργανώσεων απειλούν άμεσα το Ισραήλ, λέγοντας ότι αν συνεχίσουν να συλλαμβάνουν Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη, θα απαγάγουν στρατιώτες.

Επίσης, λένε ότι «αν το Ισραήλ σκοτώσει τον παλαιστινιακό λαό, θα σκοτώσουν Ισραηλινούς με χτύπημα σιδηράς πυγμής κατά του Ισραήλ», όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ισραηλινής ‘yedioth ahronoth’


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr