«Οι Αλβανοί αγοράζουν ακριβά σπίτια στην Πρέβεζα και Θεσπρωτία»



Δεκέμβριος 10, 2012.

Η είδηση έγινε γνωστή από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία οι Αλβανοί αγοράζουν σπίτια για τις διακοπές κυρίως σε παράκτιες περιοχές.

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε κτηματομεσίτες που διοργανώνουν πωλήσεις και σύμφωνα με αυτούς, η ζήτηση για ακριβά σπίτια στις ακτές της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας, έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

«Οι Αλβανοί πληρώνουν χωρίς παζάρια και διακανονισμούς, δείχνοντας ότι είναι οικονομικά εύρωστοι και έχουν πολλά λεφτά», αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Η Πρέβεζα αναφέρθηκε πρόσφατα αρκετά στα μέσα ενημέρωσης, μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα, ο οποίος την συμπεριέλαβε στα αλβανικά εδάφη.

Μία εβδομάδα αργότερα, οι ελαιοκαλλιεργητές της περιοχής έδιωξαν από τις περιουσίες τους και τις επιχειρήσεις τους, του Αλβανούς εργαζόμενους σε ένδειξη διαμαρτυρίας και τώρα έρχεται η είδηση ότι οι Αλβανοί αγοράζουν ακίνητα στη χώρα, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr