Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία, αγαπημένοι προορισμοί των Νοτιοσλάβων για το τριήμερο



Μάιος 24, 2013.

Σκόπια.

Οι πολίτες του νοτιοσλαβικού κράτους με την ευκαιρία της σημερινής αργίας των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου που συνδυάζεται με το Σαββατοκύριακο έχουν προσανατολισθεί σε ταξίδια τόσο στην Ελλάδα, όσο στη Βουλγαρία και στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη).


Τα ταξιδιωτικά γραφεία προσφέρουν πακέτα  τριών ημερών σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα, Βουλγαρία και Σερβία.

Τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής κατά μεγάλο ποσοστό δηλώνουν κατειλημμένα, τόσοι πολλοί τουρίστες πηγαίνουν στην περιοχή αυτήν. Μια άλλη ευκαιρία που παρέχεται είναι να επισκεφθούν οι ταξιδιώτες τα Μετέωρα, μετά βέβαια από το παραδοσιακό ‘πέρασμα’ τους από τις ακτές του Αιγαίου, όπως δήλωσε ο Μαρτίν Πετκόφσκι ταξιδιωτικός πράκτορας του πρακτορείου ‘Πέτ’.

Ο ίδιος θα προσθέσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την Κωνσταντινούπολη, τα ιαματικά λουτρά Καπάνονικ της Σερβίας και στο Μπάνσκο και Μπόροβετς της Βουλγαρίας.

Από το πρακτορείο «Noah Tours» ο υπεύθυνος θα δηλώσει ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ταξιδιωτών για το τριήμερο είναι η Ελλάδα, ένας συνδυασμός επισκέψεων σε νησιά και αξιοθέατα, τονίζει το νοτιοσλαβικό ‘Τόσκα’.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr