Βούλγαρος Υπουργός: Απαράδεκτο οι αστυνομικοί να κοιμούνται στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα ...


Μάιος 30, 2013.

«Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν  στη Βουλγαρία αστυνομικοί που κοιμούνται τα υπηρεσιακά οχήματα που τα κρύβουν σε πάρκα, ή να πίνουν καφέδες σε διάφορους σταθμούς και να μην προσφέρουν κοινωνικό έργο στους ηλικιωμένους», δήλωσε την Πέμπτη στην τηλεόραση TV7 ο νέος υπουργός Εσωτερικών Τσβετλίν Γιόβτσεφ.


Την προηγούμενη ανακοίνωσε την πλήρη αναδιάρθρωση του Υπουργείου Εξωτερικών και την ανανέωση του κοινωνικού διαλόγου με τους εργαζόμενους και τον απεγκλωβισμό του Υπουργείου από εξωγενείς λειτουργίες.

Ο Γιόβτσεφ δήλωσε ότι απαιτείται περισσότερος έλεγχος στη λειτουργία της αστυνομίας.

Ο νέος υπουργός επιδιώκει να αυξήσει την εμπιστοσύνη του λαού  προς το Υπουργείο, με την εισαγωγή μεγαλύτερης διαφάνειας και λογοδοσίας στο έργο του, τόσο από πολιτική πλευρά όσο και από  αυτήν του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Οι κατευθυντήριες γραμμές του Γιόβτσεφ είναι τα γρήγορα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των παρανομιών και του οικονομικού εγκλήματος στη χώρα.

--


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr