Βουλγαρικός Στρατός: Η νέα κυβέρνηση επιστρέφει τις παροχές στους στρατιωτικούς


Μάιος 29, 2013.

Σόφια.

Ο νέος υπουργός Άμυνας, Άνγκελ  Ναϊντένοφ θα αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια και το κύρος του στρατιωτικού επαγγέλματος, καθώς θα επιδιώξει την αποκατάσταση της ηρεμίας στο περιβάλλον εργασίας όσων εμπλέκονται στο σύστημα της βουλγαρικής άμυνας.


Η τελετή μεταβίβασης της εξουσίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Άμυνας και στην οποία συμμετείχαν ανώτερα πολιτικά στελέχη και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και του Βουλγαρικού Στρατού.

«Αποδέχομαι την ευθύνη του Υπουργείου Άμυνας και έχω πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων που επωμίζομαι  τόσο για το ανθρώπινο δυναμικό όσο και την εξασφάλιση της ασφάλειας και της άμυνας της χώρας», είπε ο νέος υπουργός στην ομιλία του.

Ο Άνγκελ  Ναϊντένοφ τόνισε ότι τρεις είναι οι βασικές κατευθύνσεις που θα συγκεντρώσει τις προσπάθειές της ομάδας του: 
η φροντίδα προς το ανθρώπινο δυναμικό- με την αποκατάσταση του κύρους και της αξιοπρέπειας του στρατιωτικού επαγγέλματος και της στρατιωτικής υπηρεσίας,
 η αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ των πολιτικών και στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων
 και η ανάκτηση των κλεμμένων κοινωνικών δικαιωμάτων των βουλγαρικών στρατευμάτων.

Όπως γίνεται κατά παράδοση, στη διάρκεια της τελετής, ο πρώην υπουργός Άμυνας Τοντόρ Ταγκάρεφ, δώρισε στο νέο υπουργό Άνγκελ Ναϊντένοφ την εικόνα του Αγίου Γεωργίου- προστάτη και υπερασπιστή του Βουλγαρικού Στρατού.

--


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr