Μπασάρ αλ Άσαντ: Είμαστε έτοιμοι για διπλό πόλεμο- με τζιχαντιστές και Ισραήλ


Ιούλιος 3, 2013.

Η φιλοσυριακή  πηγή ειδήσεων του Λιβάνου «News Press» δημοσίευσε δηλώσεις του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ που έκανε ενώπιον των στρατιωτικών επιτελείων της χώρας.


Ο Άσαντ απάντησε σε δηλώσεις του Ισραήλ, ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να λάβει μέτρα κατά της Συρίας.

Ο Άσαντ είπε:

«Αν ο εχθρός προσπαθήσει να προβεί σε οποιαδήποτε ανοησία, που θα στρέφεται εναντίον μας, γνωρίζω ότι οι γενναίες ένοπλες δυνάμεις της Συρίας θα τον αντιμετωπίσουν και ο εχθρός θα έρθει σε κατάσταση σοκ. Ο καθένας θα δει πόσο ισχυρή είναι η βούληση του συριακού λαού ώστε να επιτευχθεί η νίκη. Και όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν στο εσωτερικό της Συρίας δεν θα αποσπάσουν την προσοχή του Στρατού  σε μια αντιπαράθεση με εξωτερικούς εχθρούς. Η Συρία μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση από τους εχθρούς».

και συνέχισε: 

«Οι εχθροί φοβούνται να εγκαινιάσουν έναν ανοικτό πόλεμο κατά της Συρίας,  επειδή γνωρίζουν ότι η Συρία είναι σε θέση να αντέξει οποιαδήποτε ακραία αντιπαράθεση, και είναι σε θέση να χτυπήσει τον εχθρό και να τον νικήσει, αυτή είναι η δέσμευση του στρατού και η βούληση του λαού. Ο χρόνος εργάζεται εναντίον των εχθρών μας, ειδικά για τον σιωνιστή εχθρό», τόνισε ο πρόεδρος της Συρίας.
--


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr