ΗΠΑ: Η επέτειος της 11ης Σεπτεμβρίου μετατράπηκε σε αντι-ισλαμική εκδήλωση


Σεπτέμβριος 12, 2013.

Στη Φλόριντα, η επιμνημόσυνη δέηση και τελετή που έγινε για το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, μετατράπηκε σε αντι-ισλαμική εκδήλωση με επικρίσεις κατά του Ισλάμ, αλλά και κατά  του προέδρου  Μπαράκ Ομπάμα, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ομιλητής ήταν, ο Τομ Τρέντο ο οποίος είναι επικεφαλής μια οργάνωσης που ονομάζεται « Η Ενωμένη Δύση»-The United West,  και έχει αποστολή να υπερασπίζεται «το Δυτικό Πολιτισμό κατά της Ισλαμικής Σαρία».
Η οργάνωση αυτή έχει ταξινομηθεί ως ‘αντι-μουσουλμανική ομάδα μίσους’ από το «Southern Poverty Law Center».

Ο Τρέντο ο οποίος μίλησε επί 30 λεπτά δήλωσε «δεν μιλάμε για το ριζοσπαστικό Ισλάμ ή το μετριοπαθές Ισλάμ. Μιλάω για όλο το Ισλάμ. Στόχος τους είναι να προσηλυτίσουν τον καθένα μας στο Ισλάμ. Και δεν θα σταματήσουν αν δεν το κατορθώσουν».

Ο δήμαρχος της πόλης χαρακτήρισε τα σχόλια ως «ακραία» αλλά δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος, ούτε κανένας άλλος αξιωματούχους της πόλης δεν έφυγε από την εκδήλωση από σεβασμό προς τον ομιλητή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποιοι από το πλήθος ζητωκραύγαζαν όταν έγιναν οι αντι-ισλαμικές εκδηλώσεις.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr