Το 90 τοις εκατό των Βουλγάρων είναι απαισιόδοξοι με τη χώρα τους


Ισχυρό στοιχείο της βουλγαρικής κοινωνίας η οικογένεια

Δεκέμβριος 27, 2013.

Σόφια.

Σχεδόν το 90 τοις εκατό των ενηλίκων χρηστών του Διαδικτύου στη χώρα, σε δημοσκόπηση για την κατάσταση της Βουλγαρίας, τόσο από οικονομική όσο και από πολιτική άποψη, δηλώνουν απογοητευμένοι.


Το 55 τοις εκατό των χρηστών του διαδικτύου παραπονούνται για την ολοένα συρρίκνωση του εισοδήματός τους το 2013 σε σχέση με το 2012 και το 67 τοις εκατό δηλώνει ότι την ίδια στιγμή το κόστος ζωής έχει αυξηθεί  και δεν αρκούν οι μισθοί τους.

Τα αποτελέσματα είναι από μια απευθείας σύνδεση έρευνα που διεξήχθη μεταξύ 10 και 15 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του οργανισμού για τη διαβούλευση μάρκετινγκ και την έρευνα της Blue Point.

Οι  ανταποκρινόμενοι στη δημοσκόπηση δήλωσαν σε ποσοστό 96,4 τοις εκατό ότι η οικογένεια αποτελεί  το πιο δυνατό χαρακτηριστικό  της βουλγαρικής κοινωνίας.
Το 62,7% των χρηστών του διαδικτύου πιστεύει ότι η όποια σημαντική αλλαγή για τη Βουλγαρία είναι στα χέρια  των Βουλγάρων πολιτών, σημειώνει το δημοσίευμα.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr