Βουλγαρική Αντιπολίτευση: «Η Βουλγαρία θα γίνει χειρότερη και από την Ελλάδα, όπως πάει»...


Δεκέμβριος 16, 2013.

«Εάν αυτή η κυβέρνηση παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2015, η Βουλγαρία θα γίνει χειρότερη από την Ελλάδα».


Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του GERB, Μπόικο Μπορίσοφ, κατά τη δίωρη συνάντηση που είχε με πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ στη Σόφια.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της βουλγαρικής αντιπολίτευσης τα έσοδα του κράτους είναι λιγότερο κατά 1 δις ευρώ από τα αναμενόμενα και η κυβέρνηση θα αναγκασθεί να πληρώνει με μελλοντικά έσοδα.

«Με τα δάνεια που λαμβάνει η κυβέρνηση, το χρέος της χώρας αυξάνεται», είπε ο Μπορίσοφ, τονίζοντας ότι είναι απαισιόδοξος και προέβλεψε ότι έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί η παρούσα κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους πρεσβευτές, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του κόμματος, για άλλη μια φορά ο Μπόικο Μπορίσοφ τόνισε οι κυβερνήσεις οφείλουν να συμμορφώνονται αυστηρά με τους ευρωπαϊκούς κανόνες και ότι αυτό έπραξε το κόμμα του όταν ήταν στην κυβέρνηση επί τέσσερα χρόνια.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του GERB είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Γάλλο πρέσβη στη Βουλγαρία, Xavier Cabanne.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr