Ανθρώπινα μέλη έπεσαν από τον ουρανό στη Σαουδική Αραβία


Στην πόλη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας έπεσαν από τον ουρανό ανθρώπινα μέλη


Ιανουάριος 5, 2014.

Εμπειρία τρόμου απέκτησαν κάτοικοι στην πόλη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.


«Η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα που έλεγε ότι στις 2:30 το πρωί έπεσαν από τον ουρανό μέλη από ανθρώπινο σώμα σε μια διασταύρωση στην περιοχή ‘Μουσρέφα’ της Ερυθράς Θάλασσας», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομικής αρχής  στην πόλη Τζέντα, Ναγουάζ Μπιν Νάσερ αλ Μπουκ, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι ενδείξεις φανερώνουν  ότι τα λείψανα έπεσαν από το σύστημα προσγείωσης αεροσκάφους.

Η απεγνωσμένη προσπάθεια πολιτών- γράφει η λιβανική ‘Σταρ’- να διασχίσουν τα σύνορα τους ωθεί να αναρριχηθούν στο σύστημα προσγείωσης των αεροπλάνων. Οι περισσότεροι από αυτούς παγώνουν μέχρι θανάτου όταν το αεροπλάνο φθάσει στο ύψος της πορείας του, αλλά μερικοί επιβιώνουν.

Το 2010, ο επικεφαλής της ασφάλειας του αεροδρομίου της Βηρυτού παραιτήθηκε, μετά το θάνατο ενός ανθρώπου που κατάφερε να γλιστρήσει σε ένα αεροδιάδρομο και να κρυφθεί στον θύλακα των τροχών ενός σαουδαραβικού τζετ, σημειώνει το δημοσίευμα.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr