«Εμβάθυνση στρατιωτικής συνεργασίας Αλβανίας-Κοσσυφοπεδίου»


Ιανουάριος 10, 2014.

Ο υπουργός της «Δύναμης Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου», Agim Çeku, ευχαρίστησε  σήμερα την κυβέρνηση των Τιράνων για τη συμβολή στην ενίσχυση της ‘Δύναμης’, που αποτελεί το πιο αξιόπιστο σώμα των θεσμικών οργάνων του Κοσσυφοπεδίου.


Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο Αγκίμ Τσέκου, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, την Αλβανή ομόλογό του Mimi Kodheli, με την οποία συζήτησε για τα μελλοντικά σχέδια συνεργασίας, δίχως να προβεί σε λεπτομέρειες.

Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Μίμη Κοντχέλι συμμερίστηκε τις απόψεις του Κοσοβάρου υπουργού για διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της Δύναμης Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου- KSF  και του Αλβανικού Στρατού.

«Θα συνεργασθούμε σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο, είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτή τη διαδικασία με τη βοήθεια των στρατηγικών μας συμμάχων των ΗΠΑ. Η Αλβανία θα συνεχίσει να στηρίζει το Κοσσυφοπέδιο και την KSF, την ένταξή του στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε η Κοντχέλι.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr