Ο Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι καλεί τον Ομπάμα να πάρει διαζύγιο


Ιανουάριος 22, 2014.

Μόσχα.

Ο Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι πιστεύει ότι οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων, δεν πρέπει να έχουν συζύγους.


«Οι επικεφαλής των μεγάλων και ισχυρών κρατών, είναι φυσικό, και πρέπει να είναι χωρίς τα δεσμά του γάμου.

Η σύζυγος παρεμβαίνει στη διαχείριση του κόσμου και ως κριτήριο συνήθως έχει ανόητες γυναικείες δικαιολογίες», είπε ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας.


Ο Ζιρινόφσκι σε συνέντευξή του στο ‘Interfax’  δήλωσε ότι οι επιπτώσεις της συζυγικής ζωής στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, άρχισαν να φαίνονται  στο πρόσωπό του:

 «Κοιτάξτε τον Ομπάμα, πόσο έχει αλλάξει τελευταία. Οι ρυτίδες στο πρόσωπό του έγιναν περισσότερες. Η Μισέλ φταίει. Η Μισέλ τον έφερε στην κατάσταση αυτή. Και ο Κλίντον καταστράφηκε από τη Μόνικα, εξαιτίας της συζύγου του», είπε ο αρχηγός των Φιλελευθέρων  που έχει πάντοτε μία μοναδική εξήγηση για πολλά πράγματα.

Μάλιστα, ο Ζιρινόφσκι δήλωσε ότι προτίθεται να στείλει μια επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ «να τελειώνει σύντομα με τη σύζυγό του για να σωθεί».

Το Interfax σημειώνει ότι στο τέλος του περασμένου έτους, υπήρχε μία φήμη ότι μπορεί να χωρίσει το ζεύγος Μισέλ – Μπαράκ Ομπάμα. Είναι άγνωστο ωστόσο, αν έτσι είναι στην πραγματικότητα. Επίσημη επιβεβαίωση των φημών δεν έγινε.

Για τον ίδιο τον Ζιρινόφσκι τα ΜΜΕ έχουν γράψει ότι υπάρχει η υπόνοια ότι έχει πάρει  ψεύτικο διαζύγιο από τη σύζυγό του, γιατί την άνοιξη του 2013 που κατέθεσε την φορολογική του δήλωση δεν συμπεριλαμβάνονταν σε αυτήν η περιουσία της συζύγου του.

Σε σχετική ερώτηση ο ηγέτης του Φιλελεύθερου κόμματος είπε ότι δεν έχει χωρίσει και υπενθύμισε ότι  παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 1996 με θρησκευτικό γάμο.

--Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr