Η αλβανική μαφία αναστατώνει και τη Γαλλία


Φεβρουάριος 19, 2014.

Οι γαλλικές αρχές ασφαλείας κατόπιν έρευνας έξι μηνών έχει εξαρθρώσει μια συμμορία με τη σύλληψη οκτώ Αλβανών, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά και όπλα.


Σύμφωνα με την αστυνομίας της Clermont-Ferrand- γράφει το αλβανικό δημοσίευμα- τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν στην επαρχία Auvergne, κοντά στη Λυών και κατασχέθηκαν 2.140 κιλά ηρωίνης και 70 γραμμάρια κοκαΐνης.
Πιστεύεται ότι η συμμορία καθοδηγείται από δύο αδέλφια Αλβανούς ηλικίας από 20 ως 30 ετών.

Η σχετική έρευνα είχε αρχίσει από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2013 και είχε συλληφθεί τότε ένα άτομο εξαρτημένο στο διάμερισμά του, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης.

 Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης άρχισε να διακινείται έντονα το τελευταίο διάστημα, γεγονός που δείχνει  αύξηση της δραστηριότητας της αλβανικής μαφίας στη γαλλική κοινωνία.

 Ο εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας, François Bernard, δήλωσε ότι «σε πολλές πόλεις της Γαλλίας έχει εγκατασταθεί ένα δίκτυο της αλβανικής μαφίας, το οποίο εμπλέκεται με τη διακίνηση ναρκωτικών και την ώθηση στην πορνεία. Πρόκειται για ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο και είναι πολύ δύσκολο να το ξεριζώσουν.

Η είδηση αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την εγρήγορση των ιταλικών αρχών που κατάσχεσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που διακινούσε η αλβανική μαφία στα ιταλικά παράλια, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.


--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr