Σκόπια: Προβλήματα στο εσωτερικό της αντιπολίτευσης- ζητούν αλλαγή προέδρου




Μάιος 4, 2014.

Υποστηρικτές του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι,  του πρώην ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών, μέσω ανοιχτής επιστολής τους,  απαίτησαν την παραίτηση του σημερινού επικεφαλής του κόμματος των Σοσιαλδημοκρατών, Ζόραν Ζάεφ.


«Η παραίτηση θα ήταν μια σοφή απάντηση και το καλύτερο για το κόμμα, ώστε να αλλάξει η ηγεσία του SDSM. Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος θα παραιτηθεί για το καλό όλων των μελών και των οπαδών», αναφέρει το αίτημα που υπογράφεται από τον πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου Πρωτοβουλίας, Ναούμ Μπουρέφσκι.

Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα έχει καλέσει τα μέλη και τους υποστηρικτές του να φέρουν την ευθύνη και να μην γίνουν μέρος των σεναρίων του Νίκολα Γκρούεφσκι που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποποιηθεί των ποινικών ενεργειών του, με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. (Το SDSM έχει κατηγορήσει τον Γκρούεφσκι και κατάχρηση δημοσίου χρήματος).

Η ανακοίνωση του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος αναφέρει ότι η συνεδρίαση της 11ης Μαΐου θα ληφθεί η απόφαση για την περαιτέρω δράση, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.


--




Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr