Αμερικανοί πολίτες θέλουν τη Ρωσία ως «κράτος που ασκεί τρομοκρατία»


Μάιος 20, 2014.

Πάνω από εκατό χιλιάδες Αμερικανοί έχουν υπογράψει ένα αίτημα για την αναγνώριση του ρωσικού κράτους  ότι «προωθεί την τρομοκρατία».


Η αναφορά αυτή δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου στις 23 Απριλίου. Σύμφωνα με τους συντάκτες της,  η Ρωσία διοργανώνει και υλοποιεί στην Ουκρανία μυστικές επιχειρήσεις για «να επηρεάσει την πολιτική της ουκρανικής κυβέρνησης με εκφοβισμό ή εξαναγκασμό».

«Αυτή η δραστηριότητα είναι μεγάλης κλίμακας και διατηρείται επί μακρό χρόνο, παρά την καταδίκη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ομάδα των Επτά, το NATO, την ΕΕ και τον ΟΗΕ» σημειώνεται στην αναφορά.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τους συντάκτες  ανταποκρίνονται στον ορισμό της «Διεθνούς Τρομοκρατίας».

Σύμφωνα με τον κανόνα, ο Λευκός Οίκος, θα πρέπει να δώσει μια επίσημη απάντηση στην αναφορά, εάν μέσα σε 30 ημέρες ψήφισαν για αυτήν λιγότεροι ή όχι από 100 χιλιάδες ανθρώπους.

Επί του παρόντος – σημειώνει η ισραηλινή τηλεόραση ‘Εννέα’- το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει συντάξει έναν κατάλογο χωρών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία, στον οποίο περιέχονται η Κούβα, το Ιράν, το Σουδάν και η Συρία.

--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr