Μόσχα, Κίεβο και ΟΑΣΕ σε τηλεδιάσκεψη με Πολιτοφύλακες του Ντονέτσκ




Ιούλιος 18, 2014.

Τριμερής ομάδα επαφής των ανώτερων εκπροσώπων της Ουκρανίας, της Ρωσίας και του ΟΑΣΕ που συγκεντρώθηκαν στο Κίεβο το βράδυ της 17ης Ιουλίου, λίγες  μόλις ώρες μετά τη συντριβή του μαλαισιανού Boeing 777 και πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους της πολιτοφυλακής στο Ντονέτσκ, ανέφερε το Ria Novosti.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρασκευής του ΟΑΣΕ, της 18ης Ιουλίου, η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε «αναφορά με τη συντριβή του Μαλαισιανού αεροσκάφους στην περιοχή του Ντονέτσκ που έπεσε στην ανατολική Ουκρανία, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια σειρά από τρέχοντα πρακτικά μέτρα για το θέμα».

Στις 17 Ιουλίου 2014, στην ανατολική Ουκρανία, Boeing 777 , εταιρίας της Μαλαισίας που πετούσε  από το Άμστερνταμ προς την Κουάλα Λουμπούρ συνετρίβη στο ουκρανικό έδαφος. Στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 298 άτομα, μεταξύ των οποίων 80 παιδιά και 15 μέλη του πληρώματος. Δεν υπάρχουν επιζώντες από την συντριβή. Τα αίτια της καταστροφής δεν έχουν διευκρινισθεί.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr