Ντονέτσκ: Η πολιτοφυλακή ελέγχει όλες τις περιοχές




Αύγουστος 27, 2014.

Τεθωρακισμένα  της ‘Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ'- ΛΔ Ντονέτσκ, έφθασαν μέχρι τα προάστια της ουκρανικής πόλης Νοβοαζόφσκ, στην νότια περιοχή του Ντονέτσκ, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Ria Novosti.


“Τα τεθωρακισμένα εισήλθαν στην Νοβοαζόφσκ και στάθμευσαν στα δυτικά προάστια ενισχύοντας την άμυνα της πόλης από μια πιθανή αντεπίθεση από τις ουκρανικές δυνάμεις» ανέφερε εκπρόσωπος της ΛΔ του Ντονέτσκ και πρόσθεσε:

 «Σύμφωνα με πληροφορίες από τη μονάδα πληροφοριών, στο δρόμο Νοβοαζόφσκ προς Ντονέτσκ που διέρχεται από το χωριό Σταρομπέσεβο, δεν υπάρχει ούτε ένας στρατιώτης της χούντας».

Η επαρχία στην περιοχή του Νοβοαζόφσκ που βρίσκεται στην νότια περιφέρεια του Ντονέτσκ, στις ακτές της Αζοφικής, έχει πληθυσμό 11 χιλιάδων ατόμων. 

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της ΛΔ του Ντονέτσκ είπε ότι οι πολιτοφυλακές ανέλαβαν τον έλεγχο των συνόρων του Ντονέτσκ με τη Ρωσία.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr