Οι Ρωσόφωνοι Εβραίοι για την αιματοχυσία στην Ουκρανία








Αύγουστος 13, 2014.

Κίεβο.

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Φόρουμ των Ρωσόφωνων Εβραίων, απευθύνθηκε στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να ξεκινήσει αμέσως διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, με τη συμμετοχή κορυφαίων συνεργατών του στην Ευρώπη, για τον τερματισμό της αιματηρής σύγκρουσης στην Ουκρανία, σημειώνει η ιστοσελίδα των Ρωσόφωνων Εβραίων.


 Συγκεκριμένα- αναφέρει το δημοσίευμα- ο πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας του Κιέβου και πρόεδρος του Παγκόσμιου Φόρουμ των Ρωσόφωνων Εβραίων  (русскоязычного еврейства), Αλεξάνταρ Λεβίν,  απευθύνθηκε σήμερα, 13 Αυγούστου, στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να σταματήσει η πολιτική του εκφοβισμού, η οποία επιδεινώνει την κατάσταση, και να αρχίσει αμέσως διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία με τη συμμετοχή κορυφαίων συνεργατών του στην Ευρώπη, για να σταματήσει η αιματοχυσία στην Ανατολική Ουκρανία.

Ο Λεβίν θα τονίσει:

«Σε αντίθεση με πολλές άλλες τοπικές συγκρούσεις, σε αυτήν την περίπτωση, αναφέρεται αντιπαράθεση μεταξύ των υπερδυνάμεων, που μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο στην επανάληψη του Ψυχρού Πολέμου και της παγκόσμιας σύγκρουσης, που δεν θα έχουμε τη δύναμη να αποτρέψουμε.

»Αισθάνομαι ότι είναι καθήκον μου, να χρησιμοποιήσω την ευκαιρία των διεθνών δραστηριοτήτων των κοινότητάς μας  και όλων των εβραϊκών κοινοτήτων σε όλον τον κόσμο προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι στην παύση της βίας και των δεινών του άμαχου πληθυσμού», σημειώνει ο πρόεδρος των Εβραίων της Ουκρανίας.

Σημειώνεται ότι ο Αλεξαντάρ Λεβίν  έχει στενή φιλία με τον ισχυρό άνδρα της εβραϊκής κοινότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες και πρόεδρο του Αμερικανο-Εβραϊκού Κογκρέσου, Jack Rosen, ο οποίος έχει στενή φιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Λεβίν – σημειώνει το εβραϊκό δημοσίευμα- κάλεσε τον Jack Rosen να μεταβιβάσει το αίτημα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού στον Αμερικανό πρόεδρο.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr