Βουλγαρία: Διαμαρτυρία για «αμερικανικές θηριωδίες» στην Ουκρανία




Σεπτέμβριος 14, 2014.

Σήμερα, διοργανώθηκε διαμαρτυρία μπροστά από τη Βουλή της Βουλγαρίας, στη Σόφια,  από την πρωτοβουλία  της ομάδας «Η Βουλγαρία υποστηρίζει την πολιτική της Ρωσίας», εναντίον της συμμετοχής της Βουλγαρίας στις δολοφονίες που διαπράττονται από τους κατακτητικούς πολέμους των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως αναφέρει το βουλγαρικό Κρος.


Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι συγκεντρωθέντες εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε όλα όσα διαπράττονται  στην Ουκρανία και ζήτησαν «να σταματήσει ο αποικισμός της Ουκρανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Σύμφωνα με αυτούς «τα γεγονότα των τελευταίων μηνών στην Ουκρανία είναι μέρος μιας κατακτητικής πολιτικής που βήμα σε βήμα οι δυτικές δυνάμεις θέλουν να αποικίσουν σε όλο τον κόσμο».

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ζήτησαν να σταματήσει η αιματοχυσία στην Ουκρανία, η οποία είναι προϊόν της ‘αγγλο -σαξονικής απληστίας’  και να επικρατήσει η ειρήνη και η ισορροπία στον πλανήτη με την ενίσχυση των δυνάμεων του καλού κατά του κακού.

Εξέφρασαν, επίσης,  την υποστήριξή τους προς τη Ρωσία, «που είναι η μόνη χώρα η οποία με τις πολιτικές της δράσεις όπως παρουσιάζονται,  δείχνει ότι ανήκει στην ίδια βάση στήριξης της πολιτιστικής ομάδας των σλαβικών και ορθόδοξων πληθυσμών των Βαλκανίων.

Οι διαδηλωτές έφεραν πλακάτα που έγραφαν «Στοπ στην επιθετική πολιτική», «Στοπ στη φασιστική χούντα του Κιέβου και των Ηνωμένων Πολιτειών», «Ο Ποροσένκο σκοτώνει παιδιά» και πολλά άλλα.

 Οι παρευρισκόμενοι κρατούσαν σημαίες της Βουλγαρίας, της Ρωσίας, του Ιράκ, της Βραζιλίας κλπ ,δίνοντας ένα αντι- ιμπεριαλιστικό κλίμα στην εκδήλωση.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr