‘Αλ Ουατάν’: «Ο Στρατός της Συρίας σαφώς επωφελείται από τις αεροπορικές επιδρομές»
Σεπτέμβριος  25, 2014.

Οι αεροπορικές  επιθέσεις της διεθνούς συμμαχίας κατά του ‘Ισλαμικού Κράτους’ σαφώς είναι σε όφελος του στρατού της Συρίας, σύμφωνα με διπλωματική πηγή που επικαλείται η αραβική ‘ αλ Χαντάθ’, επικαλούμενη την κυβερνητική εφημερίδα της Συρίας ‘ αλ Ουατάν’.


Η πηγή πρόσθεσε: « Η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση κατά της τρομοκρατίας στο εσωτερικό της Συρίας σε συνδυασμό με τον συριακό στρατό στα νοτιοανατολικά της χώρας, αν και είχε απορριφθεί  ως ενέργεια γιατί βρισκόταν σε αντίθεση με τις κατευθύνσεις της Δαμασκού, εντούτοις μια ρεαλιστική προσέγγιση γίνεται παραδεκτή ότι είναι επωφελεία  της Δαμασκού». 

Θα προσθέσει ακόμη (η πηγή)  ότι : ο συριακός στρατός που είναι  ισχυρός στο έδαφος, με την ικανότητα των αμερικανικών  αεροπορικών επιδρομών,  καταπολεμείται βαθμηδόν η τρομοκρατία. Η τελική αξιολόγηση θα γίνει σύντομα, εάν ο συνδυασμός αυτός έχει επιτύχει το στόχο τους ή όχι».

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr