Σερβική ‘Μόντο’: Θα μπορούσαν να ρίξουν με το Drone στο γήπεδο βόμβα...




Οκτώβριος 15, 2014.

Βελιγράδι.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η αστυνομία του Βελιγραδίου, κατάσχεσε χθες το βράδυ, τρία μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, όπως αναφέρει η σερβική 'Μόντο'.


Εκτός από το Drone που χθες πέταξε πάνω από τον αγώνα Σερβίας- Αλβανίας, φέροντας μια προκλητική σημαία, την οποία κατάφερε να πιάσει ο ποδοσφαιριστής Στέφαν Μίτροβιτς, ένα ακόμη μη επανδρωμένα εναέριο όχημα βρέθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας του Βελιγραδίου.

Το κύριο Drone το οποίο πετούσε πάνω από το γήπεδο της Παρτιζάν χθες το βάδυ το διαχειριζόταν ο αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Όλσι Ράμα.

Αυτός θεωρείται ότι καθόταν στις θέσεις των VIPs και από εκεί πιλοτόριζε το drone.
Το Drone απογειώθηκε, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  από την κοντινή ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Αρχαγγέλου Γαβριήλ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων, το συγκεκριμένο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα που έφερε τη σημαία στο γήπεδο, είχε την πτητική ικανότητα να μεταφέρει περίπου 100 γραμμάρια πλαστικών εκρηκτικών υλών και να προκαλέσει μια τρομερής έκτασης τραγωδία στο σερβικό γήπεδο.

Παρά την ισχυρή φύλαξη του χώρου του γηπέδου από 4.000 αστυνομικούς, το φαινόμενο δεν είχε προβλεφτεί σε ένα στάδιο που φιλοξενούσε 30.000 φιλάθλους, συμπεριλαμβανομένων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας με τον Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Ευτυχώς, σχολιάζει το σερβικό δημοσίευμα, ήταν μια σημαία και όχι μια βόμβα...

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr