Τρομοκράτες της Συρίας, ίδρυσαν οργάνωση στην Τουρκία




Δεκέμβριος 3, 2014.

Καθώς ο στρατός της Συρίας, ανακαταλαμβάνει περιοχές που ελέγχονταν από τρομοκρατικές ομάδες, οι τρομοκράτες δημιούργησαν μια νέα οργάνωση – ομπρέλα- που ονομάζεται «Διοίκηση Συμβουλίου Συριακής Επανάστασης».


Η νεοϊδρυθείσα οργάνωση έκανε την εμφάνισή της σε συνέδριο των τρομοκρατών που διεξήχθη στην τουρκική πόλη Γκαζιαντέπ.

Επικεφαλής του νέου τρομοκρατικού δικτύου είναι ο Κάις αλ Σεΐχ,  που αντιπροσωπεύει 73  διαφορετικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με την αραβική «Αχράρ αλ Σάμ», η οποία πρόσκειται στο «Μέτωπο αλ Νούσρα» που είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα, μέλη της  οργάνωσης αυτής έλαβαν μέρος στη συνάντηση της Τουρκίας για την ιδρυτική διακήρυξη της οργάνωσης.

Η ανακοίνωση  της  νέας τρομοκρατικής ομάδας έρχεται σε μια στιγμή που οι αντάρτες της «μετριοπαθούς» αντιπολίτευσης  έχουν  χάσει τον έλεγχο εδαφών που βρίσκονται στην επαρχία Ιντλίμπ στη Συρία, καθώς οι ομάδες ανταρτών που υποστηρίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, προσπαθούν να κρατήσουν τον έλεγχο στην περιοχή, σημειώνει το τουρκικό ‘Ουλουσάλ Κανάλ’.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr