Ουκρανία: Ο Ποροσένκο δείχνει πως πυροβολούν τον εχθρό




Ιανουάριος 8, 2015.βίντεο.

Ο σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας Γιούρι Μπιριούκοφ ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο ο πρόεδρος της χώρας, Πέτρο Ποροσένκο, πυροβολεί με ένα πολυβόλο, ως παράδειγμα πως πυροβολούν τον εχθρό.


«Κατά πάσα πιθανότητα, θα φθάσει στα αυτιά του, το ανέβασμα αυτού του βίντεο. Αλλά εγώ, πραγματικά και αληθινά, τον πιστεύω απόλυτα και τον σέβομαι, όχι μόνο είναι ανώτερος μου ιεραρχικά...»,. έγραψε ο Μπιριούκοφ στο κοινωνικό δίκτυο για τον Ποροσένκο, σημειώνοντας, μάλιστα, ότι είναι «μεγάλος σκοπευτής».

Ο Γιούρι Μπιριούκοφ δεν διευκρινίζει που ακριβώς γυρίστηκε το βίντεο. Ωστόσο στις 5 Ιανουαρίου ο Ποροσένκο επισκέφθηκε την περιοχή Ζούτομιρ, όπου βρίσκεται κλιμάκιο της «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» και έφερε το μήνυμα ότι κατά το 2015, ο ουκρανικός στρατός θα αποκατασταθεί πλήρως.

Το ισραηλινό κανάλι ‘9’ από το οποίο αντλούμε την είδηση, σημειώνει ότι το όπλο του Ποροσένκο ήταν το ισραηλινό «Tavor».



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr