Σκόπια: Η μισή επικράτεια είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα επί ημέρες




Ιανουάριος 2, 2014.

Παρόλο που οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι διατείνονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στη χώρα, εντούτοις, η εφημερίδα «Ούτρινσκι» διατυπώνει τη θέση ότι «η μισή επικράτεια είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τόσο σε πόλεις, όσο και σε χωριά, όπως στην Οχρίδα, στο Ντεμπάρ, στην Στρούγκα και σε άλλες περιοχές, επί ημέρες δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, ένα φαινόμενο που χαρακτηρίζεται ως  η μεγαλύτερη κρίση ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα».


Ορισμένα ιδρύματα και δήμοι, ανέφεραν ότι θα μηνύσουν την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, αφού έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.

Χιλιάδες κάτοικοι του νοτιοσλαβικού κράτους , παρά τη λαμπερή υποδοχή του νέου έτους στην πρωτεύουσα του κράτους, παρέμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και υποδέχθηκαν το νέο έτος στο σκοτάδι μέσα στο χιονιά και στο δριμύ ψύχος.

Η ηλεκτρική εταιρεία της χώρας αυτής, ακόμη δεν διευκρίνισε τα προβλήματα που αντιμετώπισε  στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, σημειώνει το δημοσίευμα.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr