Σκόπια: Φόβος ενέσκηψε στο λαό για τη χρήση των τηλεφώνων




Φεβρουάριος 23, 2015.

Σκόπια.

Το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών με την καταγραφή δεδομένων από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, όπως αποκάλυψε σε συνεχείς συνεντεύξεις Τύπου ο πρόεδρος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, προκάλεσε ‘έμφραγμα’ στις τηλεπικοινωνίες  στη χώρα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας των Σκοπίων ‘Ούτρινσκι Βέσνικ’, στην οποία αναφέρεται το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Φόκους’, οι επικοινωνίες των πολιτών στο νοτιο-σλαβικό κράτος μειώθηκαν κατά 80%!

Πολλοί από τους πολιτικούς της χώρας, προσπαθώντας να μειώσουν την πρόσβασή τους στην σταθερή και την κινητή τηλεφωνία έχουν καταφύγει σε άλλες μεθόδους επικοινωνίας.

Ο ηγέτης του Νέου Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (НСДП), Τίτο Πετρόφσκι, δήλωσε ότι δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο, αλλά τόνισε ότι και αυτός, όπως όλος ο λαός, έχει μειώσει περίπου στο 80% τις τηλεφωνικές του κλήσεις και για την επικοινωνία θεωρεί καλύτερη την προσωπική επαφή.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr