Σκόπια: Ειδικός στην ασφάλεια κατηγορεί την Ελλάδα για εσωτερική παρέμβαση




Φεβρουάριος  5, 2015. βίντεο

Σκόπια.

 Ο Μετόντι  Χατζή Γιάνεφ- Методи Хаџи Јанев,ειδικός σε πολιτικά και θέματα ασφαλείας - διδάσκει σήμερα στη στρατιωτική Ακαδημία των Σκοπίων - κατηγορεί την Ελλάδα  για παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας  μέσω κατασκοπείας και δολοπλοκίες (ίντριγκες).

Παρουσιάζουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του που έδωσε, σήμερα, στις 5 Φεβρουαρίου 2015 που κατέγραψε ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com) από την τηλεόραση Άλφα των Σκοπίων, που είχε ως τίτλο: «Οι ελληνικές υπηρεσίες έχουν χρήματα  και λόγους να υποστηρίξουν συνεργάτες κατά της χώρας»

Λέει στο απόσπασμα: 

« Είναι  γεγονός είναι ότι όλες οι χώρες σήμερα,  που θέλουν να ασχοληθούν με σοβαρό τρόπο, όπως η Ελλάδα  έχουν τη διπλωματία και ίδιους τρόπους.
Αυτοί εκτός από τις ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποιούν και τις μυστικές υπηρεσίες.

Αυτό γίνεται,  επειδή με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχουν έμμεσα για την ετοιμασία ενός εδάφους με τη λήψη ορισμένων πληροφοριών,  δημιουργώντας ένα κλίμα
  το οποίο θα τους φέρει σε μια καλύτερη θέση,  όσον αφορά τις  διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των σχέσεων με τους τελικούς στρατηγικούς  στόχους που αυτοί επιθυμούν.
Οπωσδήποτε οι δολοπλοκίες, αποτελούν έναν από τους τρόπους μέσω των οποίων εργάζονται».




               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr