Σκόπια: Το κόμμα του Γκρούεφσκι ετοιμάζει ταραχές




Το μήνυμα που στέλνεται στα μέλη του VMRO-DPMNE


Το VMRO- DPMNE κινητοποιεί τα μέλη του κατά της αντιπολίτευσης



Γράφει από τα Σκόπια ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com)

Μάιος 12, 2015.


Μήνυμα SMS που στάλθηκε από το VMRO-DPMNE, δίνει λεπτομερείς και συγκεκριμένες πληροφορίες για αντιδιαδήλωση την 17η Μαΐου (κατά της διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης την ίδια ημέρα), όπως δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.


Είναι προφανές, ότι πρόκειται για ένα μήνυμα οδηγιών και η πρόθεση του αποστολέα είναι  να αντιμετωπισθεί  όσο το δυνατόν με μεγάλη  αντιδιαδήλωση,  κατά του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, SDSM, και  δίνονται εντολές για υποκίνηση ταραχών ανάμεσα σε αυτά τα δύο σλαβικά πολιτικά κόμματα στην πΓΔΜ.

Η μετάφραση του μηνύματος έχει ως εξής:

«ΕΠΕΙΓΟΝ.
 Εμπλοκή Συντονιστών της 1ης συντονιστικής εκλογικής ομάδας. Μέσω των συντονιστών όλοι οι πρόεδροι των δημοτικών οργανώσεων πρέπει να αρχίσουν δράση «από πόρτα σε πόρτα».


Στις επαφές με τους πολίτες, θα πρέπει να εξηγηθεί ότι το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα και ο Ζάεφ,  επιδιώκουν στις 17 του μήνα,  ένα μαύρο σενάριο στο οποίο θα συμμετέχουν άτομα με ποινικό μητρώο.

 Ο στόχος τους είναι η ενεργοποίηση ταραχών και εύχονται να γίνουν τα χειρότερα, ότι, δηλαδή, πολλοί θα καταλήξουν ως [μοιραία] θύματα. Η δράση πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΩΣ με το σχηματισμό ομάδων τριών ατόμων.


2. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε στο  
Facebook την εκστρατεία, με  το προφίλ του κόμματος στο Facebook και με το προφίλ του συνόλου των μελών».

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr