Κινητοποίηση Σλάβων Αλβανίας για τις δημοτικές εκλογές



http://www.echedoros-a.gr

Ιούνιος 16, 2015.
Ο σλαβικός σύλλογος ‘Ίλιντεν’ που εδρεύει στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα, έχει παράρτημα στην Γκόλο Μπάρντο, όπου εκεί προέβη σε έκκληση για υποστήριξη των Σλάβων υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές της Αλβανίας που θα γίνουν στις 21 Ιουνίου.


Ο σλαβικός σύλλογος προτρέπει τους κατοίκους σλαβικής καταγωγής των παραμεθορίων περιοχών Αλβανίας- Σκοπίων, να ψηφίσουν τον υποψήφιο  του Πούστετς, Έντμοντ Τεμέλκο, καθώς και τους συμμετέχοντες στη παράταξη  της «Μακεδονικής Συμμαχίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση (MAEI)".

Η έκκληση γίνεται για να ψηφίσουν οι κάτοικοι  το ψηφοδέλτιο  του Σοσιαλιστικού Κόμματος , στο  οποίο έχει ενταχθεί  η πολιτική οργάνωση των Σλάβων για τις δημοτικές εκλογές, όπως σημειώνει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ