Δεν θα πεινάσει ο βουλγαρικός στρατός



http://www.echedoros-a.gr

Ιούνιος 16, 2015.
Το κράτος παρέχει τροφή στο στρατό, για να έχει τη δυνατότητα να εκτελεί σωστά τα καθήκοντα  του. 
 
Αυτό τόνισε το βουλγαρικό υπουργείο Άμυνας. Το υπουργείο διαβεβαίωσε, επίσης,  ότι έχει δημιουργηθεί ένας οργανισμός για την παροχή τροφίμων με συμβάσεις, που θα συναφθούν με εταιρείες προμήθειας αγαθών.

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε σαφές ότι υπήρχε κίνδυνος οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί να παραμείνουν νηστικοί, λόγω πέρατος της σύμβασης με εταιρείες που παρείχαν αγαθά σε στρατώνες, λέσχες και οικήματα διακοπών του βουλγαρικού στρατού.

Ο υπουργός Νικολάι Νέντσεφ δήλωσε ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί και συγχρόνως υπενθύμισε ότι δικαίωμα στο δωρεάν φαγητό στο βουλγαρικό στρατό, έχουν όσοι είναι σε υπηρεσία ή συμμετέχουν σε ασκήσεις.
 Οι  ευρισκόμενοι σε φυλάκια εκτός των στρατοπέδων, που δεν έχουν πρόσβαση  στη λήψη τροφής, θα αποζημιώνονται με βάση την αξία μιας ημερήσιας  διατροφής .

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ