Τουρκία: Εκτεταμένη επιχείρηση χωροφυλακής κατά καλλιεργητών ναρκωτικών



http://www.echedoros-a.gr


Ιούνιος 19, 2015.

Ντιγιαρμπακίρ.

Η τουρκική χωροφυλακή, διοργάνωσε εκτεταμένη επιχείρηση καταστροφής καλλιεργειών κάνναβης, στην περιφέρεια του Ντιγιαρμπακίρ, που είναι γνωστή για την καλλιέργεια φυτών  από τα οποία παράγονται ναρκωτικές ουσίες.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοικητή της επαρχιακής διοίκησης της χωροφυλακής στο Ντιγιαρμπακίρ, Hazro İlçe, έγινε επιχείρηση κατά καλλιεργητών κάνναβης, στην οποία έλαβαν μέρος τμήματα της χωροφυλακής της περιφέρειας καθώς και ένα τάγμα καταδρομέων.

http://www.echedoros-a.gr

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι  οι απαγορευμένες καλλιέργειες φυτών ναρκωτικών κάλυπταν μία συνολική έκταση  240 στρεμμάτων, από τα οποία εκριζώθηκαν περίπου 230 χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης.

Η Εισαγγελία της περιοχής έδωσε εντολή για την καύση των φυτών, ενώ έχουν συλληφθεί δύο άτομα και αναζητούνται άλλα επτά.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ