Γερμανίδα βουλευτής: Ο UÇK είναι τρομοκρατική οργάνωση



http://www.echedoros-a.gr

Ιούνιος 23, 2015.

Η Γερμανίδα βουλευτής, Sevim Dağdelen του κόμματος «die Linkspartei», προέβη σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Κοσσυφοπεδίου και του λεγόμενου «Αλβανικού Απελευθερωτικού Στρατού»- UÇK, τον οποίο αποκάλεσε ‘οργάνωση τρομοκρατών’,  στη σημερινή συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας, όπως δημοσιεύει αλβανική εφημερίδα.


Κατά τη διάρκεια συζήτησης για παράταση ενός έτους των γερμανικών στρατευμάτων στο πλαίσιο της KFOR, στο Κοσσυφοπέδιο, αντιτάχθηκε στην αποστολή γερμανικών στρατευμάτων στο εξωτερικό και ζήτησε από το Κοινοβούλιο να παραμείνει η Γερμανία ως χώρα ουδέτερη και να ασκεί πολιτική ειρήνης.

Στην ομιλία της η βουλευτής, που είναι τουρκικής καταγωγής γεννημένη στη Γερμανία, τόνισε ότι η παρουσία της Γερμανίας επί 16 χρόνια στο Κοσσυφοπέδιο δεν έχει επιτύχει κανέναν από του στόχους της αποστολής.

Η Dağdelen επιτέθηκε κατά του UÇK και των πρώην ηγετών του, οι οποίοι κυβερνούν σήμερα το Κοσσυφοπέδιο, και οι οποίοι κατά τη γνώμη της σχετίζονται με τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Κουμάνο της πΓΔΜ καθώς και σε γειτονικές χώρες.
Αποτυχία των δυτικών δυνάμεων
Επιπλέον, η Γερμανίδα βουλευτής, ρώτησε πως είναι δυνατόν, όταν ο γερμανικός στρατός και άλλα στρατεύματα του ΝΑΤΟ,  να βρίσκονται σε όλες τις περιφέρειες του Κοσσυφοπεδίου, και από εκεί να έχουν φύγει εκατοντάδες Ισλαμιστές, οι οποίοι εντάχθηκαν στο ‘Ισλαμικό Κράτος’ στο Ιράκ και τη Συρία, τονίζοντας  ότι αυτή είναι μια τεράστια αποτυχία της αποστολής των δυτικών δυνάμεων.

Η ομιλία της,  διακόπτονταν από χειροκροτήματα των αριστερών βουλευτών στην Μπούντεσταγκ – σημειώνει το δημοσίευα-  και οι αντιρρήσεις της βουλευτή συνεχίστηκαν κατά των κυβερνητικών στελεχών που δεν δίστασε να αποκαλέσει «βαθιά διεφθαρμένους» οι οποίοι επιτείνουν αυτό το σύστημα στο Κοσσυφοπέδιο, με αποτέλεσμα και ο λαός να ακολουθεί αυτή τη διαφθορά.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ