Οι Τζιχαντιστές υποχώρησαν από τις θέσεις στα τουρκικά σύνορα



       
http://www.echedoros-a.gr

Ιούλιος 24, 2015.

Μετά το βομβαρδισμό από την τουρκική πολεμική αεροπορία αλλά και τη συνέχισή τους από τις αεροπορικές δυνάμεις του διεθνούς Συνασπισμού,  οι πολιτοφυλακές του Ισλαμικού κράτους υπέστησαν σοβαρές απώλειες και αυτό του ανάγκασε να εγκαταλείψουν  θέσεις που είχαν κοντά στα σύνορα με την Τουρκία και ανασυνταχθούν νοτιότερα, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.


Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 που απογειώθηκαν χαράματα της 24ης Ιουλίου από την αεροπορική βάση του Ντιγιαρμπακίρ έπληξαν από κοινού με αμερικανικά μαχητικά θέσεις των τζιχαντιστών κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

Οι Τζιχαντιστές απομακρύνθηκαν νοτιότερα από την πόλη Γιαραμπλούς, ενώ το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι βομβαρδισμοί  ήταν συνεχόμενοι επί 20 λεπτά και ισοπεδώθηκε και ένα φυλάκιο των ισλαμιστών στο λεγόμενο «σημείο μηδέν» των συνόρων.

Οι εκρήξεις των βομβών ακούστηκαν σε όλες τις νότιες πόλεις της Τουρκίας και σε πολλές περιπτώσεις έγιναν ορατά κτήρια που φλεγόντουσαν.

Οι βομβαρδισμοί θα συνεχισθούν.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ